Orgelboek bij de gezangen uit het Gereformeerd Kerkboek

orgelboekIn het Orgelboek bij de gezangen uit het Gereformeerd Kerkboek is van elk gezang een bewerking en harmonisatie opgenomen. De meeste zijn speciaal met oog op dit orgelboek gecomponeerd. De componisten zijn Wout van Andel, Bas Buitendijk, Ben Fey, Johan Haaksma, Gerrit 't Hart, David de Jong, Margaretha de Jong, Aart de Kort, Wietse Meinardi, Gerben Mourik, Henk Ophoff, Dick Sanderman, Luuk Sikkema, Jan Spijker, Harmen Trimp, Jeljer Vlieg, Sietze de Vries, Gerard de Wit en Erik Zwiep.


Het nieuwe Orgelboek is niet alleen bruikbaar voor organisten uit kerken die de nieuwe gezangbundel zullen gebruiken. Want het orgelboek bevat heel veel voorspelen en zettingen van gezangen uit de bundel Negentig Gezangen en het Gereformeerd Kerkboek uit 2006.

 

Op deze plaats kunt u een aantal pagina's uit het Orgelboek bekijken. 


Prijs

De bundel kost 40 euro (plus verzend- & portokosten). Abonnees en leden van de VGK betalen een gereduceerde prijs van 30 euro (plus verzend- en portokosten). Per abonnement/lidmaatschap kan één exemplaar voor de kortingsprijs gekocht worden. De verzend- en portokosten bedragen 5 euro.


Bestelwijze

U kunt een exemplaar van het orgelboek aanschaffen via dit formulier. Ook kunt u een e-mail sturen naar het secretariaat: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U ontvangt per e-mail een bevestiging van uw bestelling en een factuur. Wanneer de factuur betaald is, krijgt u het orgelboek per post toegezonden.

 

Klavarskribo-uitgave

De Stichting Klavarskribo uit Ridderkerk is momenteel bezig met het produceren van een klavarskribo-uitgave van het Orgelboek bij de gezangen uit het Gereformeerd Kerkboek (2016).

  • De prijs van deze uitgave bedraagt 40 euro (plus verzendkosten). Bestellingen kunnen rechtstreeks bij de stichting geplaatst worden per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 0180-412339.
  • VGK-leden betalen een gereduceerde prijs van 30 euro (plus verzendkosten). Zij dienen te bestellen via het bestelformulier. Geef dan in het veld 'Opmerking' duidelijk aan dat u de klavarskribo-uitgave wenst.

Deel dit artikel:

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn