Orgelboek bij de gezangen uit het Gereformeerd Kerkboek

Orgelboek bij de gezangen uit het Gereformeerd Kerkboek

In het Orgelboek bij de gezangen uit het Gereformeerd Kerkboek is van elk gezang een bewerking en harmonisatie opgenomen. De meeste zijn speciaal met oog op dit orgelboek gecomponeerd. De componisten zijn Wout van Andel, Bas Buitendijk, Ben Fey, Johan Haaksma, Gerrit ’t Hart, David de Jong, Margaretha de Jong, Aart de Kort, Wietse Meinardi, Gerben Mourik, Henk Ophoff, Dick Sanderman, Luuk Sikkema, Jan Spijker, Harmen Trimp, Jeljer Vlieg, Sietze de Vries, Gerard de Wit en Erik Zwiep.

Het nieuwe Orgelboek is niet alleen bruikbaar voor organisten uit kerken die de nieuwe gezangbundel zullen gebruiken. Want het orgelboek bevat heel veel voorspelen en zettingen van gezangen uit de bundel Negentig Gezangen en het Gereformeerd Kerkboek uit 2006.

Op deze plaats kunt u een aantal pagina’s uit het Orgelboek downloaden / bekijken.

Prijs

De bundel kost 40 euro (plus verzend- & portokosten). Abonnees van EREdienst betalen een gereduceerde prijs van 30 euro (plus verzend- en portokosten).
De verzend- en portokosten bedragen 5 euro.

Klavarskribo-uitgave

De Stichting Klavarskribo uit Ridderkerk heeft een klavarskribo-uitgave van het Orgelboek bij de gezangen uit het Gereformeerd Kerkboek gemaakt.

  • De prijs van deze uitgave bedraagt 40 euro (plus verzendkosten). Bestellingen kunnen rechtstreeks bij de stichting geplaatst worden per e-mail: info@klavarskribo.nl of telefonisch 0180-412339.
    Bestel via de Klavarskribo-website
  • Abonnees van EREdienst betalen een gereduceerde prijs van 30 euro (plus verzendkosten). Zij dienen te bestellen via het secretariaat: secretariaat@eredienst.com. Geef duidelijk aan dat u de klavarskribo-uitgave wenst.

Bestelwijze

U kunt een exemplaar aanschaffen door een e-mail sturen naar het secretariaat: secretariaat@eredienst.com.
U ontvangt per e-mail een bevestiging van uw bestelling en een factuur.
Wanneer de factuur betaald is, krijgt u de uitgave per post toegezonden.

Cover